Historien om VVS-firmaet Saaugaard & Jensen VVS A/S

VVS- og blikkenslagerfirmaet i Hvam blev etableret i 1953 af Jacob Sejbjerg.

I 1985 fik Egon Jensen part i virksomheden, som i mange år gik under navnet Sejbjerg og Jensen VVS. I 1992 blev Bodil og Egon Jensen eneejre af firmaet i Hvam. I 2007 blev Egon Jensens søn Søren Jensen og medarbejderen Eivind Saaugaard medejere af firmaet.

I 2011 overtog de to kompagnioner selv hele firmaet. Søren Jensen og Eivind Saaugaard er begge udlært i firmaet og var derfor ved overtagelsen kendt med såvel kunder, som det traditionsrige koncept med kvalitetsarbejde, som altid har og fortsat kendetegner firmaet

 

Pr. 1. maj 2023 har Eivind Saaugaard solgt sin andel af Saaugaard & Jensen VVS til Jesper Toft.

Jesper er udlært i firmaet og har efter sin læretid videreuddannet sig til installatør.

Jesper har de seneste år arbejdet som projektleder i et større vvs-firma og har derfor meget erfaring indenfor projektering og salg

 

Firmaets værkstedsbygninger ligger på adressen Hvamvej 11, mens administratioen af firmaet foregår fra adressen Flengvej 15.

Vi sætter en ære i, at opgaverne bliver udført til kundens tilfredshed og derfor bruger vi god tid til at analysere de behov kunderne har, inden et projekt startes op. Rådgivning og vejledning er derfor en naturlig og indarbejdet del af vort forretningskoncept.

Vi servicerer alle typer af kunder. Både private husejere og erhverv, ligesom det offentlige også hører til kundegruppen.

Firmaet beskæftiger i dag ud over indehaverne, 4 dygtige og velkvalificerede medarbejdere.

Kontakt os

hCaptcha

Saaugaard & Jensen VVS A/S
Flengvej 15, Hvam
7500 Holstebro

Tlf. 97 46 11 00
mail : info@sogjvvs.dk

DS-Garanti ordning

Jesper Toft
Indehaver

Tlf . 51 22 62 35
mail : jt@sogjvvs.dk

Søren Jensen

Søren Jensen
Indehaver

Tlf. 21 61 68 44
mail : sj@sogjvvs.dk